Perfekt Maler & Økonomi Service AS  ble tidligere drevet som enkeltpersonforetak Perfekt Maler. Foretaket har utviklet seg til en solid bedrift og i 2014 startet samarbeid med en autorisert regnskapsfører. Da ble det Perfekt Maler & Økonomi Service AS stiftet og driften flyttet over til aksjeselskap. I 2016 fikk vi autorisasjon som regnskapsførerselskap.  Selskapet er drevet av erfaren maler, Marcin Krasowski og autorisert regnskapsfører, Magdalena Krasowska.

Vi har 12 års erfaring i malerbransjen. Vi utfører alt innen malerfaget over hele Østfold, store og små oppdrag, for både private og bedrifter, nybygg og rehabilitering. Vi gir deg som kunde trygghet for at vi leverer kvalitet i vårt arbeid. Høy grad av personlig service og oppfølging er en selvfølge. Perfekt Maler utfører arbeid til riktig pris og til avtalt tid!

Vi leverer tjenester innenfor regnskap, administrasjon og økonomisk rådgivning. Med våre kompetanser kan vi løse de fleste utfordringer for både private og bedrifter.

Vi er opptatt av naturlig og sunn livsstill. Vi driver også nettbutikk med økologisk kosmetikk. Hvis du satser på økologisk hudpleie og naturlig kropps- og hårpleie er våre produkter et godt valg. Vi har kun sertifiserte produkter, og for ulike behov.

omm

Skriv til oss

Navn*

E-post*

Telefon*

Melding