Klikk her for å skrive inn referanser

Arbeidet hos oss besto i å få vasket huset og malt vinduer og rekkverk mm. Jobben ble utført på en utmerket måte av en hyggelig og forekommen kar. Prisen er det heller ikke noe å utsette på; så vi er veldig godt fornøyd med jobben dere gjorde for oss.

Maling av hus utvendig.
Godt utført jobb. Møtte opp til tiden. Ble noen forsinkelser, men ble godt informerte om det i forkant. Anbefales!

Sparkling av vegger 2 rom
Anbefales, effektive og raske. Arbeid utført fagmessig og pent.

Maling av garasje/carport i borettslag.
En veldig bra utført jobb! Alt gikk knirkefritt fra befaring til fullført jobb. Alle tidsfrister ble holdt og informasjon om hva som skulle skje ble til enhver tid formidlet til borettslagets styre. Veldig fornøyd med både utført jobb og et flott firma med hyggelige mennesker.

Dyktige og proffesjonelle folk som har malt tak og vegger i stua. De fant et annet firma for oss som kunne ta listejobben så vi fikk gjort alt samtidig. En sann glede å jobbe med håndverkere som holder det de lover, og utfører jobben til avtalt tid og en fornuftig pris. Vi er veldig fornøyd og vil bruke dem igjen.

Perfekt Maler har utført innvendig maling i 3 leiligheter som jeg har for utleie, Jobben har vært utført profesjonelt og til min fulle tilfredshet. Ikke minst er jeg imponert over rask gjennomføring med meget korte tidsfrister.

Jobben var å vaske og male hus og garasje. Det var vanskelig pga høyden og trang plass. Da finværet endelig kom, arbeidet de hardt og lange dager og alt var ferdig før regnet kom igjen. På alle ting vi spurte om kom svaret "No problem". Kvaliteten på malingen var veldig høy, og det var god kommunikasjon med samtale og email, og hyggelige folk. Vi er helt fornøyd, og vil gi dem jobb igjen.

22-09-15, 13:14

Perfekt maler og økonomiservice a/s har utført malerarbeide på våre 5 hus (20 leiligheter) til vår tilfredstillelse og vil gjerne anbefale dem til andre fremtidige jobber.

Moselia Boligsameie lll
Styret v/ styreleder Magne Brekstad

Vi jobber sammen med "Perfekt Maler" siden i fjor.
Helt fornøyd. Overhodelse av tid, pris og prosjektutførelse.
Prosjekter inkluderte:
Male av tak i stua og bad, oppussing av trapp, kjøkken og tapetsering. Jeg kan anbefale og har allerede anbefalt han. Vi har fortsatt mye å gjøre og planer videre med "Perfekt Maler".

Fikk utført vask og maling av huset, som ble gjort på en imponerende måte, til hyggelige priser. Pliktoppfyllende og leverer som avtalt. Perfekt maling, kan absolutt anbefales!!!

Jeg er veldig fornøyd med utført arbeid og service fra firmaet. (sparkling og maling av tak, vegger, m.v. i leilighet).

Male tak i stue og kjøkken.

Maling av tak i stue og kjøkken ble utført til avtalt tid. Jeg er veldig fornøyd med resultatet.

Perfekt maler har gjort en fin jobb utvendig på 2 av våres hus. Pris som avtalt og oppstart etter avtalt tid. Tok en liten jobb med å sparke og male gips inne for meg også. Meget pent utført.

Millennium Eiendom AS Sarpsborg

Maling av enebolig på Kråkerøy / Fredrikstad

Perfekt Maler & Økonomi Service AS har malt huset vårt utvendig. Vask + 2 strøk maling. Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Arbeidet er nøye utført. Kundeoppfølgingen har også vært upåklagelig. Alt ble ordnet fra kjøp av maling til leie av lift. Selskapet hadde den laveste prisen og de beste referansene. Jeg gir selskapet mine beste referanser.

Maling av innvendig furutrapp
Perfekt Maler kom tidlig på banen med interesse for oppdraget - møtte opp til avtalt tid for befaring. De gjorde et solid og godt førsteinntrykk og ble valgt til å gjøre jobben etter nøye vurdering. Det telte veldig positivt at referansene var så gode og at prisen var uslåelig. Vi hadde meget god kommunikasjon underveis og de holdt alle avtaler. Jobben ble gjort mens vi var bortreist og vi hadde ingen betenkeligheter med å overlate husnøkkelen vår til Marcin.
Selve oppdraget ble utført fagmessig og med et nydelig resultat. De ryddet etter seg og var nøye med å dekke til slik at det ikke var flekker eller søl noe sted. Vi er så fornøyde og vil gjerne anbefale Perfekt Maler på det varmeste. Vi kontakter dem garantert igjen når vi skal ha utført male-oppdrag senere.

Utvendig husvask

Etter super jobb med vasking av huset så valgte jeg dem også til beising av huset! Veldig fornøyd med jobben. De er også informerende og møter opp som avtalt! Et topp resultat på jobben av et firma jeg kommer til å velge igjen. Oppsummert; Perfekt utført jobb til en veldig god pris!

Maling innvendig i enebolig, Sarpsborg

Veldig fornøyd med jobben Perfekt Maler gjorde hos oss, maling av furutak, vinduskarmer, innvendige dører og vegger. De beskrev jobben godt på forhånd, var grundige og vi er veldig fornøyd med resultatet. De jobbet meget effektivt og hadde god pris. Kan absolutt anbefales.

Maling av 70 kvm leilighet

Veldig bra jobb. Veldig fornøyd med resultatet i hele leiligheten. Skrudde ned alt på veggene og hengte opp igjen etter maling. Utførte jobben til avtalt tid og pris.Perfekt maler kan absolutt anbefales!

Maling av enebolig + garasje.
Hyggelig og seriøst firma. Godt utført jobb til avtalt pris. Svært fornøyd og vil gjerne bruke dem igjen. Anbefales!

Maling av hus på 150m2

Jeg er særdeles fornøyd med male jobben som har blitt gjort. Den ble utført til rett tid til en meget god pris. Jobben ble gjort tidseffektivt, og med meget god kommunikasjon. Denne bedriften anbefaler jeg på det sterkeste!

Dette er et firma som jeg absolutt kan anbefalle. Ryddig i henhold til anbud, bra priser og kommer til avtalt tid. Til våren skal han male utvendig. Malerjobben innvendig er fagmessig utført, rent, pent og ikke noe klin. KONKLUSJONEN ER: BRUK DETTE FIRMA.

Maling av trapp inne.
Anbefales. Utførte jobben tilfredsstillende til avtalt tid og pris.

Benyttet PerfektMaler til både innvendig og utvendig vask av enebolig samt påføring av 2 strøk med beis. Arbeidet ble utført i forhold til avtalt tidsplan og pris. Jeg oppfatter også at de utfører arbeidet med en faglig kvalitet. Når du i tillegg forholder deg til hyggelige og løsningsorienterte personer som ikke etterlater seg malingflekker eller annen søppel kan jeg trygt anbefale andre å benytte seg av dette firma.

Fikk forhåndspris på malejobb tak og vegger i høyloftet leilighet, dørkarmer, tak og dører på bad, inkludert tildekking og sparkling. Pris inkludert arbeidstid, 2 strøk maling og materiell. Arbeidet fagmessig utført til avtalt tid. Kan absolutt anbefales. Kommunikasjon med maler er behagelig, men bør foregå på engelsk.
Avtalt prosjektpris var absolutt konkurransedyktig, alt hvitt, faktura med mva.

Marcin har gjort en kjempefin jobb til avtalt tid og avtalt pris. Jobben besto i å male tak, vegger og dør- og vinduslister samt fotlister i stue kjøkken og gang. Som en av få anbydere anbefalte han to strøk både på tak og vegger og prisen var svært akseptabel. Vi har allerede avtalt flere jobber med dette firmaet og kan anbefale ham uten forbehold.

La ut arbeid på en sparkle, pusse og malejobb. Ca 80kvm som gjaldt vegger, hjørner og tak.
Kom på befaring og det ble avtalt hva som skulle gjøres og hva som var tidsrammen, samt pris. Effektiv og meget kvalitetsfokusert maler. Positiv og bryr seg om prosjektet. Var enkel å forholde seg til, med god dialog igjennom hele prosjektet.
Viser god kompetanse og leverer en meget bra jobb, til en konkurransedyktig pris!

Anbefales på det sterkeste.

Jeg har bestillt hos Perfekt Maler dekorative stein-creta.Jeg er veldig fornoyd, tranporten kom raskt og uten noen skader.Jeg har fatt ogsa hjelp i valg av lim og impregnering. Svaert profesjonell service. Meget bra sluttresultatet! Jeg anbefaler til alle som liker vakre interiorer!!!

Vi engasjerte Perfekt maler til å vaske og male et gammelt, stort hus. De har utført jobben punktlig og med god kvalitet. De er omgjengelige og yter veldig bra service. Vi vil ikke nøle med å kontakte dem igjen.

ethusenhistorie.blogspot.com

Jeg har benyttet meg av perfekt maler till husvask og maling og resultetet ble veldig bra. Jobben ble utført fagmessig veldig bra, til avtalt tid og avtalt pris. Jeg har også lagt dekorativ stein på hus og garasje, og de utførte jobben upåklagelig. Samtidig har de bistått med med andre dyktige håndtverkere til andre oppgaver jeg skulle ha utført i forbindelse med oppussingen. Jeg kan virkelig anbefale perfekt maler!

Jobben ble flott utført og fagmessig vel bra. Jeg er kjempefornøyd med resultatet. Vil anbefale Perfekt Maler for andre. Kommer til å benytte Perfekt Maler neste gang jeg trenger maler.

Jobben ble utført til avtalt tid og fagmessig veldig bra. Jeg er veldig fornøyd med resultatet!